Memet Ali Alabora'dan ilk yorum: Şok içindeyim

Memet Ali Alabora'dan ilk yorum: Şok içindeyim

Gezi Parkı davasının 6’ncı duruşması bugün Silivri’de bulunan 30’ncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Gezi davasında beraat kararı alan Memet Ali Alabora kararı, “Şok içindeyim, galiba artık onlar da bezdiler” diyerek karşıladı.

Gezi Parkı davasında 840 gündür tutuklu yargılanan Osman Kavala tahliye edilirken, diğer sanıklar  Memet Ali Alabora ve Mücella Yapıcı’nın da olduğu 16 isim beraat aldı.

Bir süredir eşi Pınar Alabora ile yurt dışında yaşayan Memet Ali Alabora karara ilk tepkiyi verenlerden oldu. Gazete Duvar’ın haberine göre, Alabora, “Şok içindeyim. Bizim dosyalarımız ayrılmıştı diye biliyorduk. Bize de tahliye kararı çıkmasına çok şaşırdık. Avukatlarımız da çok şaşırdı. Anlamaya çalışıyoruz... Galiba artık onlar da bezdiler” dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN