Okan Buruk: Şehit haberlerini soyunma odasında aldık

Okan Buruk: Şehit haberlerini soyunma odasında aldık

UEFA Avrupa Ligi'nde Sporting Lizbon'u saf dışı bırakarak adını bir üst tura yazdıran Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, şehit haberlerinin soyunma odasında aldıklarını belirterek derinden üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynanan Sporting Lizbon maçının ardından açıklamalarda bulundu.

3-1'in rövanşında uzatmalarda rakibini 4-1 yenerek eleyen temsilcimizde Okan Buruk maç sonu aldıkları şehit haberleriyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını söyledi.

"BÖYLE HABERLER BİZİ DERİNDEN YARALIYOR"

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle tabi maç sonu böyle galibiyet aldığımız için çok sevinip sahada kutlama yaptık. Ama içeri girdiğimizde aldığımız şehit haberleri bizi derinden üzdü. Ülkemizin, Türk askerinin başı sağ olsun. Böyle haberler bizi derinden yaralıyor. Ülkemizin, Türk askerinin başı sağ olsun.

"FUTBOL BU ÜLKENİN TEMEL TAŞI"

Bir Türk takımı olarak buralara gelmek ve ülkemize bu mutlulukları tekrar yaşatmak için çabalıyoruz. Futbol bu ülkenin temel taşı. Buradaki başarılar da sokaktaki insanımıza direkt yansıyor. Buradan başarılı bir teknik adam olarak ayrılıyorum. Bunu mümkün kılan da oyuncularım. Onlara bunun için teşekkür etmek istiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN