Öldüğünü hiç kimse fark etmedi! 9 yıl sonra cesedi bulundu

Öldüğünü hiç kimse fark etmedi! 9 yıl sonra cesedi bulundu

9 yıl sonra hayatını kaybettiği ortaya çıktı, ölümünü kimse fark etmeyince ülke karıştı. Norveç'in başkenti Oslo'da bir apartman dairesinde 60 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 9 yıl öncesine ait olması tartışmalara neden oldu.

9 yıl sonra ortaya çıkan 'yalnız ölüm' Norveç'i karıştırdı. Norveç polisi, başkent Oslo'da bir aparman dairesinde bir erkek cesedi bulduğunu açıkladı.

NTV'nin haberine göre, 60 yaşlarındaki ismi açıklanmayan kişinin 9 yıl önce hayatını kaybettiği tespit edildi.

"TAŞINDIĞINI DÜŞÜNDÜK"

Komşuları ölü bulunan kişinin genelde kendi halinde takıldığını, onu görmediklerinde taşındığını veya bir kuruma götürüldüğünü düşündüklerini açıkladı.

Olay, apartman görevlisinin bina bakımı için dairede kimseyi bulamaması üzerine polise haber vermesiyle çıktı.

Bununla birlikte polis, ölü bulunan kişinin dairesinde bulunan bir karton süt ve mektup nedeniyle Nisan 2011'de öldüğüne inanıyor. Yapılan otopsi, onun doğal nedenlerle hayatını kaybettiğini ortaya çıkardı.

"ÇOK UZUN TARTIŞMALAR YAPTIK"

Diğer taraftan Norveç Çalışma ve Refah İdaresi'nin (NAV) de ölü bulunan kişi ile iletişime geçemeyince emekli maaşını 2018'de durdurduğu ortaya çıktı, ancak faturaları banka hesabından otomatik olarak ödenmeye devam etti.

Oslo polis müfettişi Grete Lien Metlid, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kendisinin ve meslektaşlarının, kimse fark etmeden birisinin nasıl bu kadar uzun süre ölü kalabileceği konusunda çok uzun tartışmalar yaptıklarını söyledi.

Metlid şunları kaydetti: "Bu özel bir durum ve bunun nasıl olabileceğiyle ilgili sorular sormamızı sağladı. Elimizdeki resme bakılırsa, açıkça başkalarıyla çok az iletişim kurmayı seçen biriydi."

Eyalet yayın kuruluşu NRK'ya göre de ölü bulunan kişi birden fazla kez evlenmiş ve çocukları da olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN