Olta ile dev levrek yakaladı

Olta ile dev levrek yakaladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde amatör balıkçılık yapan Fatsa Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Kandemir Kaytaz olta ile denizlerimizde artık nadir olarak rastlanan, 5 kilogram ağırlığında levrek yakaladı.

Son yıllarda nadir olarak avlanan levrek balığı, Fatsa sahilinde olta ile amatör avcılık yapan Fatsa Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Kandemir Kaytaz'ın oltasına takıldı.

Olta Kamışının aniden kopacak gibi olduğunu ve misinanın esnediğini söyleyen Kaytaz, bu kadar zorlanması üzerine oltaya takılan balığın büyük bir av olduğunu anladığını söyledi.

Yıllardır olta balıkçılığı yapan Kaytaz, "Olta ile tuttuğum en büyük levreklerden birisi diyebilirim. 5 kiloluk levrek hiç yakalamamıştım. Denizlerimizde yaşanan kirlilik ve av yasaklarına uyulmaması nedeniyle levrek gibi balıklar artık denizlerde nadir olarak görülüyor. Bu levreği yakaladığım için kendimi şanslı hissediyorum" diyerek yakaladığı balıkla hatıra fotoğrafı çekildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN