Rüyada oğlunu görmenin tabiri | Rüyada oğlunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada oğlunu görmenin tabiri | Rüyada oğlunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada oğlunu görmek, kısmetin açılmasına, kazancın bollaşmasına ve bolluk bereket içinde yaşamaya delalet eder. Görülme şekline göre farklı yorumları bulunan rüyada oğlunu görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

Rüyada oğlunu görmek, rüya sahibinin hem çalışma hayatında hem de kazanç bakımından kısmetinin açık olduğu bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır. Oğlunu gülümserken görmek, oğlu olduğunu görmek, oğluyla kavga ettiğini görmek gibi farklı rüyaların tabirleri haberimizde…

RÜYADA OĞLUNU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada oğlunu görmek, olumlu şekilde yorumlanan rüyalar arasındadır. Rüyayı gören kişinin evinde yaşanacak olan bolluk ve berekete işaret eder. Rüyada oğlunu gören kişinin önüne güzel fırsatlar çıkar.

Rüyada küçük oğlunu görmek, kişinin eline ufak miktarda para geçmesine rağmen büyük işler yapacağı, rüyada büyük oğlunu görmek ise kişinin eline büyük miktarda para geçeceği ve büyük kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanır.

OĞLUNU GÜLÜMSERKEN GÖRMEK

Rüyada oğlunu gülümserken görmek, müjdeli haberleri temsil eder. Rüyada oğlunu gülümserken gören kişinin alacağı güzel haberler gerçek hayatta kendi oğlundan gelir. Eğer çocuk sahibi olmayan bir kişi bu rüyayı görmüş ise, o zaman, rüya sahibinin çocuk sahibi olacağı şeklinde yorumlanır.

OĞLU OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada oğlu olduğunu görmek, uzun zamandır yaşanan maddi sıkıntıların son bulacağı anlamını taşır. Aynı zamanda rüyada oğlu olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin hayatında kısmetinin ve kazancının bol olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OĞLUYLA KAVGA ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada oğluyla kavga ettiğini görmek, rüya sahibinin yakın çevresindeki bazı kişiler tarafından kandırıldığı şeklinde yorumlanır. Bu nedenle uyarı niteliğinde bir rüyadır ve kişinin dikkat etmesi gerektiğine işaret eder. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada oğlu ile kavga ettiğini göre kişinin cimri biri olduğu anlamını taşır.

20-02/11/oglunu-gormekjpgg.jpg

OĞLUNU DÖVDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada oğlunu dövdüğünü görmek, rüya sahibinin haram olan iş ve hareketlerde bulunduğu anlamını taşır. Başka bir yorumda ise, rüyayı gören kişinin bir dolandırıcıya yüklü miktarda para kaptıracağına işaret eder.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN