Omar Elabdellaoui kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı

Omar Elabdellaoui kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı

Olympiakos ile sözleşmesi biten Norveçli sağ bek, Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu. Peki Omar Elabdellaoui kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Omar Elabdellaoui, Yunan yayın organına verdiği demeçte, ‘Artık hoşçakal deme zamanı’ ifadelerini kullanarak ayrılığı duyurdu…

Yunanistan ekibi Olympiakos ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde bulunan Omar Elabdellaoui, Yunan ekibine teşekkür ederek, Galatasaray’dan reddedemeyeceği bir teklif aldığını paylaştı. Omar Elabdellaoui’nin oynadığı takımlar ve kariyeri de oldukça iyi…

OMAR ELABDELLAOUİ KİMDİR?

Norveç'in Oslo kentinde 5 Aralık 1991 yılında doğan Omar Elabdellaoui, futbola ülkesinin takımlarından Skeid Oslo'da başladıktan sonra Manchester City'nin U18 takımına transfer oldu. 2011 yılında Norveç ekiplerinden Stromsgodset'e kiralık olarak gönderilen Omar Elabdellaoui, 2012 yılında 500 bin avro karşılığında Hollanda ligi ekiplerinden Feyenoord’a kiralık olarak gitti.

Bir yıl sonra da Almanya'dan Braunschweig'e transfer olan Omar Elabdellaoui, kiralık sözleşmesi bitmesinin ardından Manchester City'nin U21 takımında forma giydi. Sonrasında yeniden Almanya'da aynı ekipte top koşturan Omar Elabdellaoui, 2014 yılında Olimpiakos'a transfer oldu. 2017'de İngilzi ekibi Hull'da oynayan Omar Elabdellaoui, 2017'de yeniden Yunan ekibinin formasını giydi.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY’A TRANSFERİNİ AÇIKLADI

Yunanistan'da yayın yapan Sport FM'e açıklamalarda bulunan tecrübeli savunmacı ‘Artık hoşçakal deme zamanı.’ diyerek, takımdan ayrıldığını açıkladı. Desteklerinden dolayı Olimpiyakos’a ve taraftarlara teşekkür eden Omar Elabdellaoui, Olimpiyakos’u çok sevdiğini söyleyerek, ‘Sizler benim ailem oldunuz’ ifadelerini paylaştı.

‘REDDEDEMEYECEĞİM BİR TEKLİF ALDIM’

Olympiakos'tan ayrılmanın zor bir karar olduğunu kaydeden Omar Elabdellaoui, kendisini takımda tutmaya çalıştıklarını, fakat Galatasaray'dan reddedemeyeceği bir teklif aldığını aktararak, gitmeye karar verdiğini belirtti.

Bu sezon Olimpiyakos formasıyla 47 maça çıkan Omar Elabdellaoui, 44 karşılaşmaya ilk 11'de forma şansı buldu, 1 gol, 2 asistle takımına katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN