Ömer Çelik'ten 'yardım kolisi' eleştirilerine cevap: Siyasi hastalık üretmeye ara vermiyorlar

Ömer Çelik'ten 'yardım kolisi' eleştirilerine cevap: Siyasi hastalık üretmeye ara vermiyorlar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İspanya ve İtalya'ya gönderilen yardım kolilerinin üzerinde Cumhurbaşkanlığı Forsu olmasının eleştirilmesi üzerine, "Yardım kolilerinin üzerinde Cumhurbaşkanlığı Forsu ile beraber olan bayrağımızı görmemekte ısrar etmek, maalesef siyasi hastalık üretmeye bugünlerde bile ara vermemenin bir neticesidir" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki fabrika ve dikimevlerinde üretilen maske, tulum ve dezenfektanlar, askeri kargo uçağı ile İspanya ve İtalya'ya gönderildi. Kargo paketlerinin üzerine Mevlana'nın sözleri ile 'İspanyol ve İtalyan halkına sevgilerle' notu yazıldı. Kolilerinin üstünde Türkiye Cumhuriyeti yerine Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yazması sosyal medyada eleştirilere neden olurken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten söz konusu duruma ilişkin açıklama geldi.

"SİYASİ HASTALIK NETİCESİDİR"

Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı' milletimizi ve devletimizi temsil etmektedir. Bu hem insanlığın mücadelesine katkıdır, hem de bizim ulusal mücadelemizin tamamlayıcısıdır. Yardım kolilerinin üzerinde Cumhurbaşkanlığı Forsu ile beraber olan bayrağımızı görmemekte ısrar etmek, maalesef siyasi hastalık üretmeye bugünlerde bile ara vermemenin bir neticesidir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN