Ömer Çelik'ten Yunanistan görüşmesi açıklaması: Yer belli değil, kesinleşen bir şey yok

Ömer Çelik'ten Yunanistan görüşmesi açıklaması: Yer belli değil, kesinleşen bir şey yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye ile Yunanistan'ın İstanbul'da görüşeceği haberlerine ilişkin 'Henüz yer belirlenmiş değil, kesinleşen bir şey yok' dedi.

İngiliz haber ajansı Reuters'ın "Türkiye ve Yunanistan'ın Doğu Akdeniz konusunda görüşmeleri İstanbul'da sürdürme konusunda anlaştı" haberine yönelik AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, "Henüz yer belirlenmiş değil, kesinleşen bir şey yok" dedi.

Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, Reuters'ın son dakika olarak duyurduğu "Türkiye ile Yunanistan arasında istikşafi görüşmeler yakın zamanda İstanbul'da yapılacak" haberlerine de yanıt verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili, "Henüz yer belirlenmiş değil, kesinleşen bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN