AK Parti Elazığ Milletvekili Ağar: 'Başım açık, beni çıkarmayın' diyenlerin imamı ile korunuyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Ağar: 'Başım açık, beni çıkarmayın' diyenlerin imamı ile korunuyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Ağar, 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından "Göçük altından 'Başım açık, beni çıkarmayın' diyen teyzelerimizin inancı ve imanıyla Allah bu şehri, bu ülkeyi koruyor. Bu iman bizde oldukça her zorluğun üstesinde geliriz evelallah" ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından çarpıcı yorumlarda bulundu.

Yeniçağ'ın haberine göre deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ağar, şunları söyledi:

"Devletimiz güçlüdür, kimsenin şüphesi olmasın. Süratli bir şekilde yaraları saracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla mağduriyetler hızlı bir şekilde giderilecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığlının yanındadır, şüpheniz olmasın. Tüm hemşerilerimizin dün olduğu gibi bugün de devletinin yanında olacağına eminim."

"ALLAH BU ÜLKEYİ ONLAR İÇİN KORUYOR"

"Dün Elazığ, devletine ve milletine sadakatin başkentiydi, bugün de sabrın ve tevekkülün başkenti olacaktır" diyen Ağar "Göçük altından 'Başım açık, beni çıkarmayı' diyen teyzelerimizin inancı ve imanıyla Allah bu şehri, bu ülkeyi koruyor. Bu iman bizde oldukça her zorluğun üstesinde geliriz evelallah" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN