Fatsa’da Ahilik Haftası kutlaması

Fatsa’da Ahilik Haftası kutlaması

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizesinde Ahilik Haftası kutlama programı gerçekleştirildi

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen programda açılış konuşmasını gerçekleştiren okul öğretmenlerinden Ersin Cam, “Ahiliğin temel kuralı alın teriyle geçmektir. Yardımlaşma ve toplum düzenini koruma ilkeleridir. Ahiler satın alma işlerinde birlikte davranır, kazançlarının bir bölümünü paylaşırlar” diye konuştu.Açılış konuşmasının ardından okul öğrencileri tarafından Ahilik mesleğini tanıtıcı gösterileri ve tiyatro sahnelendi.Program kutlama etkinliğine katılan katılımcılara aşure dağıtılması ile son buldu.Program Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş daire amirleri, STK temsilciler ve öğretmen ve öğrenciler katıldı.

ORDU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN