Ordu’da 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’nun Altınordu ilçesinde, denize girmenin yasak olduğu alanda suya giren 1 kişi boğulma tehlikesi geçirdi, şahsı kurtarmak isteyen 2 kişi de hastanelik oldu

Olay, Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, serinlemek için denize giren 1 kişi, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Durumun fark edilmesi üzerine şahıslar, çevredekilerin yardımıyla sudan çıkartıldı. Boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalanlardan Abdülkadir A. (26) olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki özel bir hastaneye götürüldü. Şahsı kurtarmak için çabalayan ve isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi de kentteki çeşitli hastanelere götürülerek, tedavi altına alındı.Öte yandan olayın, tabelalarının bulunduğu ve denize girmenin yasak olduğu alanda meydana gelmesi dikkat çekerken, polis ekipleri konuyla alakalı tahkikatlarını sürdürüyor.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN