Ünlü gitarist Galina Vale, ODÜ’de konser verdi

Ünlü gitarist Galina Vale, ODÜ’de konser verdi

Dünyaca ünlü gitarist, uluslararası festivallerin aranan yüzü, ünlü gitarist Galina Vale, Ordu Üniversitesinde konser verdi

Henüz 8 yaşındayken Ukrayna Devlet Televizyonuna çıkıp, 12 yaşında Kharkov Filarmoni Senfoni Orkestrası ile ilk gitar konçertosunu veren dünyaca ünlü gitarist Galina Vale, turne kapsamında geldiği Türkiye’de Ordu’yu ziyaret etti. Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Konferans Salonunda öğretim üyeleri ve üniversite öğrencilerine sevilen parçalarını çaldı. İki bölümden oluşan konserde Galina Vale, salonda bulunanlara her zaman hatırlayabilecekleri bir gitar resitali sundu.Konser sonrasında ODÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Galina Vale’ye günün hatırası olarak bir plaket takdim etti.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN