Ordu'da bir okulda mutantlı virüs tespit edildi

Ordu'da bir okulda mutantlı virüs tespit edildi

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan bir okulda İngiltere varyantlı koronavirüs tespit edildi. Okulda yüz yüze eğitime ara verildi.

Ordu'nun Beylerli Mahallesin'deki Şehit Harun Maytalman İlk ve Ortaokulu'nda dört öğretmen ve altı öğrencide mutantlı virüs tespit edildi. Tespit edilen vürüsün ardından Kabataş İlçe Hıfzıssıhha Meclisi toplandı.

Toplantıda, Şehit Harun Maytalman İlk ve Ortaokulu'nda dört öğretmen ve altı öğrencide İngiltere varyantlı koronavirüs tespit edilmesi üzerine yüz yüze eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

İKİNCİ BİR DEĞERLENDİRMEYE KADAR ARA VERİLDİ

Kaymakam Vekili Seda Ünlü başkanlığında toplanan Kabataş İlçe Hıfzıssıhha Meclisi toplantısında konuşan Ünlü, şu ifadeleri kullandı:

"İlçemiz Beylerli Mahallesi'nde bulunan Şehit Harun Maytalman İlk ve Ortaokulu'nda görevli olan bir öğretmenin rahatsızlığından dolayı 12/03/2021 tarihinde yapılan Kovid-19 testi pozitif (+) (İngiltere varyantı) çıkmıştır. Okulda çalışan tüm öğretmen, görevliler ve yakın temassız olarak değerlendirilen öğrencilere test yapılmıştır. Yapılan testler sonucunda 4 öğretmen ve 6 öğrenci test sonucu pozitif çıkması nedeniyle; 13.03.2021 tarihinden itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar yüz yüze eğitime ara verilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir" 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN