Osmaniye’de orman yangını

Osmaniye’de orman yangını

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde çıkan orman yangınına çevre il ve ilçelerden gelen arazözlerle karadan, helikopter ve yangın söndürme uçağı ile havadan müdahale ediliyor

Düziçi ilçesi yakınlarında bulunan Serinova köyü civarında henüz belirlenemeyen bir nedenle makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılarak ormanlık alana sıçradı. Yangının söndürülmesi için çevre il ve ilçelerden gelen yangın ilk müdahale ekipleri ve arazözler karadan, Adana Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme helikopterleri ve yangın söndürme uçağı ise yangına havadan müdahale etti.Orman yangını henüz kontrol altına alınamazken, şu ana kadar yaklaşık 10 hektarlık çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan zarar gördü.Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN