Osmaniye’de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçlamasıyla gözaltına alınan 5 kişinden 3’ü tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Sumbas İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçe merkezi ve bazı köylerde uyuşturucu satıcılarına yönelik başlattığı çalışma kapsamında 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin evlerinde yapılan aramada 37 adet uyuşturucu hap, 93 gram kubar esrar maddesi, 320 gram esrar tohumu ve 3 adet av tüfeği ele geçirildi. Gözaltındaki 5 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından Kadirli Adliyesine sevk edildi. Baba oğul olduğu öğrenilen Erdal G. ve Yücel G. ile Cumali A, uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edilen C.A. ve B.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OSMANİYE/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN