ÖSYM KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları öğren!

ÖSYM KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları öğren!

ÖSYM, KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 14-20 Şubat tarihlerinde alınan tercihlerin arkasından sonuçlar nihayet açıklandı. ÖSYM, yaptığı açıklamada KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarının erişime açıldığını paylaştı. İşte detaylar...

Günlerdir merakla beklenen KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan son dakika açıklamasında; KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarının kurumun resmî internet sitesinde erişime açıldığı bilgisi paylaşıldı. Tüm bilgiler karar.com'da...

TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet adreslerinden öğrenebilir. Yerleştirme sonuçları ile alakalı olarak adaylara ve kurumlara postayla ileti ya da belge gönderilmez. Yerleşme bilgileri elektronik ortamda verilir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere direktk olarak yerleştirildikleri kurumlara başvuruda bulunabilecek, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiği konusu ise Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından internet sitesi üzerinden paylaşılacak.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

14-20 Şubat 2020 tarihlerinde tercihleri alınan KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 2 Mart 2020 tarihinde saat 16.30 itibarıyla ÖSYM’nin resmî internet sitesinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilir.



KPSS 2020/4 SAĞLIK BAKANLIĞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI SAYISAL BİLGİLER

KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarına göre Ortaöğretim mezunu 18 bin 398 adayın başvuru yaptığı tercih sürecinin ardından 830 aday boş olan kontenjanlara yerleştirildi.

Ön Lisans mezunları arasından 34 bin 568 adayın tercih yaptığı KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı tercih sonuçlarına göre 3 bin 173 aday boş olan kontenjanlara yerleştirildi.

Lisans mezunu 29 bin 760 adayın başvuru yaptığı KPSS 2020/4 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına 4 bin 841 aday yerleştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN