Otobüsten inen kadına adımını atar atmaz motosiklet çarptı

Otobüsten inen kadına adımını atar atmaz motosiklet çarptı

Çengelköy’de durakta yolcu indiren otobüsün yanından geçmeye çalışan motosikletli, otobüsten inen kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan kadının yardımına otobüsteki diğer yolcular koştu. Kaza anı ise otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Çengelköy Güzeltepe’de geçtiğimiz ay meydana geldi. Bir yolcu otobüsü durağa yanaşarak yolcularını indirmek üzere kapılarını açtı. Otobüsteki bir kadın yolcu da olacaklardan habersiz bir şekilde otobüsten inmeye çalışıyordu.

ADIMINI ATAR ATMAZ MOTOSİKLET ÇARPTI

Kapıdan çıkan kadın adımını atar atmaz dikkatsiz motosiklet sürücüsü kendisine çarptı. Otobüsün yanından geçmeye çalışan motosikletlinin çarptığı kadın yere savruldu. Çarpmanın etkisiyle yerden kalkamayan kadının yardımına otobüsteki diğer yolcular ile motosiklet sürücüsü koştu.

O ANLAR KAMERADA

Dikkatsiz motosiklet sürücüsünün otobüsten inen kadına çarptığı anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde park halindeki otobüsün yanında geçmeye çalışan motosikletli, otobüsten inen kadına çarpıyor. Yere savrulan kadının yardımına otobüsteki yolcular koşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN