Pandemi film tarihlerini yine ileri attı

Pandemi film tarihlerini yine ileri attı

Pandeminin alt üst ettiği sinema takvimi değişmeye devam ediyor. “No Time to Die”, “Last Night in Soho”, “Ghostbusters: Afterlife” gibi 2021’in ilk yarısında gösterime girmesi beklenen filmler ileri tarihlere ertelendi. Sony ve Universal, yılın ilk yarısında gösterime girmesi beklenen neredeyse tüm filmlerini sonraki aylara erteledi.

Pandemi nedeniyle sinemada takvimler değişmeye devam ediyor.FilmLoverss‘ın Variety ve The Playlist‘ten aktardığı haberlere göre, pandemiden önce geçtiğimiz yılın nisan ayında gösterime girmesi planlanan yeni James Bond filmi “No Time to Die” için son olarak 2 Nisan 2021 tarihi belirlenmişti. “No Time to Die” şimdi de 8 Ekim 2021’e ertelendi.

Better Call Saul ile tanınan Bob Odenkirk’ün başrolünü üstlendiği, yayımlanan ilk fragmanıyla John Wick’in andıran “Nobody”, 2 Nisan’a ertelendi.

UNIVERSAL DA ERTELEDİ

Universal aynı zamanda Michael Bay’in Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II ve Eiza Gonzalez gibi isimleri bir araya getiren yeni filmi “Ambulance”in 18 Şubat 2022’de gösterime gireceğini açıkladı.

Bu yılın ilk yarısında gösterime girmesi beklenen en heyecan verici filmlerden biri olan, Edgar Wright imzalı “Last Night in Soho”, 23 Nisan’dan 22 Ekim’e alındı. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Thomasin Harcourt McKenzie ve Matt Smith yer alıyor.

ERTELEME SÜRESİ 1 YILI AŞTI

Orijinal ekibin yer aldığı ilk iki filmin devamı niteliğindeki “Ghostbusters: Afterlife”, 11 Haziran 2021’den 11 Kasım 2021’e ertelendi. Filmin orijinal gösterim tarihi 10 Temmuz 2020’ydi.

BİR ETELEME DE SONY'DEN

Sony, Camila Cabello’nun başrolünü üstlendiği “Cinderella” filmini 16 Temmuz’a alırken, “Peter Rabbit 2: The Runaway”in yeni gösterim tarihini de 11 Haziran olarak belirledi.

Son olarak Tom Holland ve Mark Wahlberg’in başrolünü üstlendiği “Uncharted” filmi de 2022’ye ertelendi. Filmin gösterim tarihi 11 Şubat 2022 olarak açıklandı. 2022’ye ertelenen bir diğer Sony filmi de “Morbius” oldu. Kısa süre önce ekim ayına alınan film şimdi de 21 Ocak 2022’ye alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN