Pandemi Orkestrası’ndan yeni yılın ilk günü ücretsiz konser

Pandemi Orkestrası’ndan yeni yılın ilk günü ücretsiz konser

Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası’nın 7 Aralık’ta Süreyya Operası’nda gerçekleşen konserinin kaydı, yeni yılın ilk günü ücretsiz olarak dijital ortamda yayımlanacak.

Pandemi sürecinde geliri olmayan müzisyenlere destek olmak amacıyla kurulan Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası’nın 7 Aralık’ta Süreyya Operası’nda gerçekleşen konserinin kaydı, yeni yılın ilk günü ücretsiz olarak dijital ortamda yayımlanacak.

Kültür Servisi'nde yer alan habere göre, 1 Ocak 2021’de saat 17.00’de yayımlanacak konserin linki Kadıköy Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

SOLİST İDİL BİRET

Şefliğini Rengim Gökmen’in, solistliğini İdil Biret’in üstlendiği, Özgecan Günöz’ün ise başkemancı olarak yer aldığı konserde sanatçılara Kadıköy Pandemi Orkestrası eşlik etti.

Sosyal mesafe kuralları gereğince sınırlı sayıda izleyicinin yer aldığı konserde Johann Sebastian Bach, Tomaso Albinoni ve Armağan Durdağ’ın eserleri seslendirildi.

DİĞER 4 KONSER SANATÇILARA DESTEK İÇİN ÜCRETLİ

Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası’nın ücretsiz olarak yayımlayacağı ilk konserinin ardından serinin diğer dört konseri sanatçılara destek olmak amacıyla ücretli gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası 4 Ocak’ta Oğuzhan Balcı ile Gökhan Aybulus’un, 8 Şubat’ta Gürer Aykal ile Bülent Yazıcı’nın, 8 Mart’ta İbrahim Yazıcı ile Gülsin Onay’ın, 29 Mart’ta ise Hakan Şensoy ile Cihat Aşkın’ın katılımlarıyla tekrar sahnede olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN