Parçalı ay tutulmasının burçlara etkileri nasıl olacak? Ay tutulması ve burç yorumları 2020 | Oğlak burcuna dikkat

Parçalı ay tutulmasının burçlara etkileri nasıl olacak? Ay tutulması ve burç yorumları 2020 | Oğlak burcuna dikkat

5 Temmuz 2020 Pazar günü görülecek parçalı ay tutulmasının burçlara etkilerine dair yorumlar ortaya çıktı. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan parçalı ay tutulmasıyla birlikte oğlaklar kendilerini biraz yorgun ve huzursuz hissedebilir. Ancak kötü günlerin geride kaldığını unutmayın.

Afrika’nın büyük bölümü, Antartika, Avrupa’nın batısı, Kuzey ve Güney Amerika ile Atlantik Okyanusu’ndan izlenecek olan parçalı ay tutulmasının ardından burçlarda yaşanabilecek olaylar dikkat çekici. Parçalı ay tutulmasının burçlara etkisine bakıldığında, oğlak burcunda gerçekleşecek olan tutulma, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarına çok ciddi etkiler bırakacak. Oğlak burcunda gerçekleşecek tutulma ile basın yayın, internet gazeteciliği, sosyal medya gibi işlerle uğraşan akrepler, sevindirici gelişmeler yaşayacak.

PARÇALI AY TUTULMASI İLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

KOÇ BURCUNA ETKİLERİ

Koç burcu da bu parçalı ay tutulmasıyla birlikte şanslı bir zaman dilimine giriyor. Bunlara da hiç beklenmeyen sürpriz nitelikteki gelirler, terfiler, kariyerde sevindiren gelişmeler, iş değişiklikleri olabilir. Fakat diğer taraftan da Merkür gerilemesi sürerken yeni girişimlere dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılar yer alıyor.

İKİZLER BURCUNA NASIL ETKİ EDECEK?

İkizler burcu için pazar günü yaşanacak ay tutulmasında ödemeler, borçlar, giderler gündeme gelebilir. Bir anda ortaya çıkan maddi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Fakat asla kendinizi üzmeyin. Maddi konular ile ilgili destek almanız mümkün görünüyor. Diğer taraftan da sağlıkta dişlere dikkat etmeniz gerekiyor.

BOĞA BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

Parçalı ay tutulmasıyla birlikte boğa burçları da bitiş ve başlangıçları gündeme alabilir. Stresli ve yorucu bir zaman diliminin ardından işlerin yoluna girmesi için hamleler yapabilirsiniz. Kariyer olarak da farklı girişimlerde bulunabilir, iş değişikliğini ciddi ciddi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat bir taraftan da Merkür gerilemesi sürerken, boğa burçları için de yeni girişimlere dikkat etmeleri tavsiye ediliyor.

ASLAN BURCU PARÇALI AY TUTULMASINDAN NASIL ETKİLENİR?

Aslan burçları, parçalı ay tutulmasıyla birlikte sağlık ve kariyer konularını gündemine alacak. Örnek vermek gerekirse; ticaretle uğraşan aslan burçları, işlerini ilerletecek, ürün çeşitliliğini artırma konusunda ciddi atılımlar yapacak. Aslan burçları arasında bazıları da terfi alarak mutlu olacak. Uzun zamandır bir iş planı yapan aslan burçları, parçalı ay tutulmasının ardından harekete geçecek cesareti kendinde görecek. Fakat aslan burçlarına da plan yaparken Merkür gerilemesinden sonraki günlere ertelemesi öneriliyor.

PARÇALI AY TUTULMASI YENGEÇ BURCUNU NASIL ETKİLER?

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda yaşanacak ay tutulmasında yengeç burçlarında gizli düşmanlıkların açığa çıkabileceği konuşuluyor. Ortaklıklarda, kopma noktasındaki ilişkilerde bitişler yaşanabilir. Fakat bu dönemde Merkür gerilemesi sürerken keskin kararlar verilmemesi tavsiyesinde bulunuluyor. Özel hayatlarda da arkadaşlardan veya partnerden güzel destekler görülüyor.

TERAZİ BURÇLARI EV VE AİLE KONULARINDA DESTEK GÖRECEK

Terazi burçları, ev ve aile konularında destek görecek… Evinizi değiştirmek, güzelleştirmek için planları devreye sokmakta gecikmeyin. Fakat hayatınızdaki büyük değişiklikler için Merkür gerilemesinin tamamlanmasını bekleyin derim. Ev ile alakalı yeniliklerin 13 Temmuz’a dek etelemenizde fayda var.

PARÇALI AY TUTULMASI İLE BAŞAK BURÇLARI DESTEK GÖRECEK

Parçalı ay tutulmasıyla birlikte başak burçları, aşk ve ilişkileri gündemine alacak. İlişkiler ile ilgili destekler görecek olan başak burçları, bu dönemde adını koyamadığı bir ilişki yaşıyorsa; bunu ciddiye dökebilir, karşılıklı hisler açıklanabilir. Bir beraberliği olanlar iseher şeyi sevgiyle aşkla yoluna koyacak. Öte yandan parçalı ay tutulmasını izleyecek 10 günlük dönemde tatil planı yapılabilir.

YAY BURCU PARÇALI AY TUTULMASIYLA MADDİ OLARAK GÜÇLENECEK

Yay burçları, parçalı ay tutulmasıyla birlikte para kazanmaya kafa yoracak. Ek işler, yeni yatırımlar, farklı mesleklerle maddi olarak güçlenecek olan yay burçları, riskli para kazanma yöntemlerinden, şans oyunlarından kesinlikle kaçınmalı. Çünkü bir taraftan da Merkür gerilemesi sürerken, para kazanayım derken elinizdeki paradan da olabilirsiniz.

AKREP BURÇLARI AY TUTULMASIYLA SEVİNDİRİCİ GELİŞMELER YAŞAYABİLİR

Akrep burçları, parçalı ay tutulmasıyla yaratıcı işlere vakit ayıracak. Şayet basın-yayın, sosyal medya, internet gazeteciliğiyle alakalı bir meslekle uğraşanlarınız varsa aranızda sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Fakat fikirlerinizi hayata geçirmeden evvel Merkür gerilemesinin sürdüğünü anımsayın. Şayet erteleme durumunuz varsa büyük projelerinizi 13 Temmuz 2020 tarihine kadar erteleyin.

PARÇALI AY TUTULMASIYLE BALIK BURÇLARININ İŞLERİ YOĞUNLAŞIYOR

Balık burçlarının işleri yoğunlaşıyor… Parçalı ay tutulmasıyla birlikte kendinizi daha çalışkan ve yaratıcı hissetmeye başlayacaksınız. Yeni projeler, satışlarla alakalı önünüz gerçekten açık… Fakat Merkür gerilemesi sürerken atılacak imzalara ve adımlara dikkat etmeniz gerekiyor.

KOVA BURÇLARI AİLELERİ VE ARKADAŞLARINDAN DESTEK GÖRECEK

Parçalı ay tutulmasıyla birlikte kova burçları, ailelerinden, arkadaşlarından büyük destekler görecek. Hayata geçirmeyi düşündüğünüz projelerle alakalı güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Fakat bu dönemde her planınızı herkese açıklamamanızda, bazı şeyleri gizli tutmanızda yarar var. Öte yandan sağlıkla ilgili bu aralar daha çok dikkat etmelisiniz.

OĞLAKLAR PARÇALI AY TUTULMASIYLA BİRLİKTE YORGUN VE HUZURSUZ HİSSEDEBİLİR

Oğlaklar kendilerini yorgun ve huzursuz hissedebilir. Fakat hayatınızda yaşadığın problemlerin bundan sonra geride kaldığını bilin. Parçalı ay tutulmasıyla birlikte şansınız açılıyor, öte yandan aşk hayatınızda hareketlilik olabilir. Tabii yeni beraberlikler Merkür gerilemesi sürerken yanıltıcı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN