Parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce: Bölücü olan kim?

Parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce: Bölücü olan kim?

Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen Muharrem İnce'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnce 'Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?' dedi.

Muharrem İnce, yeni parti tartışmalarının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İnce, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" dedi.

Yeni parti iddialarıyla gündeme gelen CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Muharrem İnce, paylaşımında, "Değişime imza veren Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Kurultay Delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN