Photoshop'u abartan Seda Sayan'ı kimse tanıyamadı

Photoshop'u abartan Seda Sayan'ı kimse tanıyamadı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar ünlü şarkıcının photoshop'u abarttığını iddia ederek, "Resimdeki Seda Sayan'ı bulun" şeklinde yorum yaptı.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapan 58 yaşındaki Seda Sayan, aylardır yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyor. Yüzünü gerdiren ve dudak dolgusu yaptıran ünlü şarkıcı adeta bambaşka biri oldu.

'RESİMDEKİ SEDA SAYAN'I BULUN'

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seda Sayan, son olarak kadın arkadaşlarıyla masa başında çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Ev haliyle dikkat çeken Seda Sayan'ın yüzündeki değişimleri görenler ise adeta tanıyamadı.

Photoshop'un dozunu kaçıran Seda Sayan için "Resimdeki Seda Sayan'ı bulun", "Photoshop konusunda Nirvana'ya ulaştın", "Seda gitmiş yerine robotu gelmiş" ve "Seda Sayan'ı çok sonra tanıdım" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN