Piyasanın en iddialı oranı Kalyon’dan

Piyasanın en iddialı oranı Kalyon’dan

Kalyon Gayrimenkul, altı ay içinde teslim edilecek Nevbahar Üsküdar projesi için piyasanın en iddialı vade oranını sundu. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “120 ayda vade oranımızı, 1 milyon TL’ye kadar olan tutar için yüzde 0,56’ya kadar çektik” ifadelerini kullandı.

Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanını yaklaşık 8 ay önce gerçekleştiren Kalyon Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründeki seferberlik hamlesine en iddialı vade oranını sunarak destek veriyor. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Kamu bankalarının destek paketleri ve Emlak Konut GYO’nun son kampanyası, sektöre müthiş bir ivme getirdi. Şu an tüketiciye en düşük vade oranını sunan markalı konut üreticisi de biz olduk. 120 ayda vade oranımızı, 1 milyon TL’ye kadar olan tutar için yüzde 0,56’ya kadar çektik. 1 milyon TL’nin üzerinde ise yine sektör ortalamasının 30 baz puan altında, yüzde 0,66’lık bir vade oranı sunuyoruz. Bunun yanında dileyen müşterilerimiz de 750 bin TL’ye kadar yüzde 0,64 12 ay ödemesiz vade farkını kullanabiliyor” dedi. Lansmanın üzerinden kısa süre geçmiş olmasına rağmen satışların çok iyi gittiğini de hatırlatan Kalyoncu, “Bunun en büyük nedenlerinden biri de Nevbahar Üsküdar’da teslim tarihinin çok yakın olması. Altı ay içinde, yani Aralık 2020’de daireleri teslim edeceğiz. Evini alanlar, dilerlerse satın aldıkları evin taksiti daha başlamadan evlerinde oturabilecek. Projemizde yatırım amaçlı daire satın almak için gelenler bile Nevbahar’da yaşama kararı alıyorlar. Projedeki yabancıya satışımız da yaklaşık yüzde 10 seviyesinde. Kalyon Holding olarak bir karar aldık. Bu vesileyle, Holding merkezimizi, Kavacık’tan Üsküdar’a; Nevçarşı ofislerine taşıyacağız. Ayrıca projemizde korona sonrası önemi daha da artan 25 ila 150 metrekare arasında terasa sahip daireler de mevcut” diye konuştu.

Kalyoncu, indirim ve kampanyaların ardından kesinlikle zam yapmadıklarının da üstünü çizerek şöyle devam etti: Bugün piyasada konuşulan önemli bir konu da fiyatlarda yaşanan zam durumu. Konut kredi paketleri açıklandıktan sonra satış ofisimizde ciddi bir hareketlilik oluştu. İlk gelenler biraz çekinerek “Zam yaptınız mı” diye sorarak geldi. Bu süreçte faizler düştü, kredi paketleri açıklandı diye asla zam yapma fırsatçılığı yapmadık. Fiyatı gören de “Evet zam yapmamışsınız” diyerek teşekkür edip sonra ilgilendiği daireyi incelemeye başladı. Detay bir bilgiyi de bu vesileyle paylaşayım: Nevbahar Üsküdar projemizde en son fiyat artışı ocakta yapılmıştı.

YENİ PROJENİN ADRESİ BEYKOZ OLACAK

Kalyon Gayrimenkul, markalı konut sektöründeki yatırımlarını Nevbahar Üsküdar’dan sonra da şimdi yeni bir yatırımla sürdürmeyi hedefliyor. Bu kapsamda şirketin yeni yatırımının adresi ise Beykoz olacak. Bu yeni yatırımla ilgili bilgileri de ilk kez paylaşan Kalyoncu, “Üsküdar’da 3T olarak ifade ettiğimiz tabiat, tasarım ve teknoloji ekseninde değer yaratan projeler üretme prensiplerimize uygun olarak, Beykoz’un semt dokusuna uygun karma bir proje planlıyoruz. Beykoz’la ilgili çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz 2021’in ikinci çeyreği itibarıyla ön satışa başlamak” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN