PlayStation 4 Slim mi geliyor?

PlayStation 4 Slim mi geliyor?

Şu anda açık ara dünyanın en popüler oyun konsolu olan PS4'den yeni haberler var. Sızdırılan içerikler ve görseller yeni PS4 modellerine işaret ediyor.

Sony'den bugünlerde hayli haber var. Son konumuz yeni nesil konsolları PlayStation 4'ün "yeni" versiyonları. Önce iki tane model numarası sızdırıldı: "CUH-1215A" ve "CUH-1215B". Federal İletişim Komisyon'undan sızan belgelere ek olarak bir de test cihazı olan DUH-T1200AA var.

15-06/02/ps4-slim.jpg

Anlamsız model numaralarını bir kenara bırakırsak, bu modellerden birinin 1TB'lık PlayStation 4 olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Zaten modellerden birinin kapasitesi de 1TB olarak görünüyor.

1TB'lik PlayStation daha çok tercihe bağlı bir olay. Zaten kendiniz isterseniz PS4'ünüze SSD bile takabilirsiniz. Asıl olay diğer 500'lük modelde. Ortaya çıkan ikinci görüntü ve tüm işaretler önce E3'ü sonra da Slim PlayStation 4'ü gösteriyor.

15-06/02/ps4-slim2.jpg

MerlininKazanı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN