Polis ele geçirdiği eroinlerle '2023 Uzay' ve 'Uyuma' yazdı

Polis ele geçirdiği eroinlerle '2023 Uzay' ve 'Uyuma' yazdı

Van'da yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda toplam 246 kilo 100 gram eroin ele geçirildi. Polis ekipleri ele geçirdikleri eroin paketleriyle, '2023 Uzay' ile uyuşturucuyla mücadele uygulamasına dikkat çekerek 'Uyuma' yazdı.

Van'da polis uyuşturucu operasyonu düzenledi. ​İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince merkez İpekyolu ilçesinde ihbar üzerine plakası belirlenen araçta, narkotik köpeği Boby ile yapılan aramada, 287 paket toplam 194 kilo 600 gram eroin ele geçirildi. Konuyla ilgili şüpheli F.B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Yine merkez İpekyolu ilçesinde, polisin şüphe üzerine durdurduğu B.Y.'nin eşyalarında narkotik köpeği Boza ile yapılan detaylı aramada, 100 paket halinde toplam 51 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Konuyla ilgili B.Y., 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek' suçundan yakalanıp, gözaltına alındı.

TOPLAM 246 KİLO 100 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekipleri ele geçirdikleri eroin paketleriyle, '2023 Uzay' ile uyuşturucuyla mücadele uygulamasına dikkat çekerek 'Uyuma' yazdı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden operasyonlarla ile ilgili yapılan açıklamada Van'da toplamda 387 paket halinde 246 kilo 100 gram eroinin ele geçirildiğini belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:  "Uyuşturucu- uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN