Polise ateş açan cezaevi firarisi ile kardeşi tutuklandı

Polise ateş açan cezaevi firarisi ile kardeşi tutuklandı

Uşak’ta gözaltına alınacağı sırada polise ateş açan ve çıkan çatışmanın ardından yakalanan firari zanlı ile kardeşi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Edinilen bilgilere göre, olay Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 3. Derman Sokakta dün öğlen saatlerinde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler tarafından, bir süredir aranan ve hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.A.’nın (21) bulunduğu adres tespit edildi. Ekiplerin zanlıyı yakalamak için belirledikleri adrese düzenledikleri operasyon esnasında, F.A. polis ekiplerine ateş açtı. Çatışmanın ardından F.A.’yı vurarak etkisiz hale getiren polisler zanlıyı yakalayarak tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürdü.Zanlı, hastanedeki işlemlerinin ardından gözaltına alınan kardeşi F.A. (18) ile birlikte emniyete götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UŞAK/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN