Polise hakaret eden turist gözaltına alındı

İstanbul İstiklal Caddesi'nde emniyet ekiplerinin yaptığı denetim sırasında maske takmayan iki kadın turiste ceza yazıldı. Kendisini görüntüleyen basın mensubundan rahatsız olan turist, polise hakaret edince gözaltına alındı.

İstiklal Caddesi'nde yaşanan olayda, maske ve sigara denetimi sırasında iki kadın turiste ceza yazıldı. Kadın turistlerden biri kendilerini görüntüleyen basın mensubunu göstererek çekim yapmamasını istedi. Polis memurunun durumu açıklaması ve çekim yapılabileceğini belirtmesi üzerine turistlerden biri telefonunu çıkarak gizlice polisleri görüntülemeye başladı. Polis, müdahale ederek telefonu aldı. Fas asıllı Hollanda vatandaşı olduğu belirlenen kadın turist, "O beni çekebiliyorsa ben de seni çekebilirim, kapa çeneni!" diyerek polis memuruna hakaret etti. Ardından emniyet ekipleri iki kadın turisti de gözaltına alarak karakola götürdü. 

 

 

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir