Polisten vatandaşlara uyarı: Sizi seviyoruz, evde kalın

Polisten vatandaşlara uyarı: Sizi seviyoruz, evde kalın

Erzurum’da koronavirüs salgını nedeniyle ‘evde kal’ uyarılarına aldırış etmeyen vatandaşlar, en işlek cadde olan Cumhuriyet Caddesi’ne akın etti. Polis ekipleri vatandaşları “Sizleri seviyoruz, evde kalın” anonsuyla uyardı.

Dünyayı olduğu kadar Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle halka, çok ihtiyaç olmadığı durumların haricinde dışarı çıkmamaları konusunda başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere pek çok uzman tarafından uyarılarda bulunuldu.

Erzurum’da ise Vali Okay Memiş başkanlığında yapılan İl Pandemi Kurulu toplantısında kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nde zaman zaman kalabalıklar yaşanması nedeniyle park yasağı getirileceği açıklandı. Alınan karar sonrası güvenlik güçleri tarafından kent merkezinde tedbirler artırıldı.

'SİZLERİ SEVİYORUZ, EVDE KALIN'

Erzurumlu vatandaşlar ise havaların ısınmasıyla ‘Evde Kal’ uyarılarında rağmen kent merkezine akın etti. Cadde de yoğunluk oluşmasından dolayı polis arabalarından, “Değerli Erzurumlular lütfen kendinizin ve çevrenizdekilerin sağlığı için evde kalın. Tüm ihtiyaçlarınız için bizleri arayabilirsiniz. Sizleri seviyoruz” anonsları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN