Sevgilisiyle tartışan genç tüfekle intihar girişiminde bulundu

Sevgilisiyle tartışan genç tüfekle intihar girişiminde bulundu

Sevgisiyle tartışan adam pompalı tüfekle intihar girişiminde bulundu.  Polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan adam emniyet ekiplerince yakalanırken, yaşanan arbedede sırasında bir polis memuru parmağından hafif şekilde yaralandı.

İstanbul Esenyurt'ta araçlarını yol kenarına park eden çift henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sevgilisine öfkelenen adam otomobilde bulunan pompalı tüfekle intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, intihara kalkışan adamı ikan ederek elinde pompalı tüfeği aldı.

Bu sefer de kaçmaya çalışan adam polis ekiplerince yakalandı. Yaşanan arbede sırasında bir polis memuru parmağından hafif şekilde yaralandı.

20-02/15/esenyurtta-sevgilisiyle-tartisip-pompali-tufekle-intihar-girisiminde-bulundu-_8442_dhaphoto2.jpg

Yakalanarak gözaltına alınan adam ile sevgilisi polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, yaralı polis memuru da sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.  Otomobil ise polis ekiplerinin aramalarının ardından otoparka çekildi. 

İSTANBUL/DHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN