'Pqueen' Pelin Baynazoğlu ile Mansur Yavaş'ın canlı yayını rekor kırdı

'Pqueen' Pelin Baynazoğlu ile Mansur Yavaş'ın canlı yayını rekor kırdı

'Pqueen' takma adıyla bilinen Pelin Baynazoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı canlı yayında ağırladı. Twitch Türkiye'nin anlık en çok izlenerek rekor kıran yayınında toplana bağışlar, 'Yeşilin Başkenti' projesi için kullaılacak. İşte, Pqueen Pelin Baynazoğlu'nun hayatı...

Twitch Türkiye'nin popüler yayıncılarından Pelin Baynazoğlu, 17 Mart 2021 günü gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren canlı yayında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a merak edilen soruları yöneltti. Yayını 350 bini aşkın kişi anlık olarak izlerken, sosyal medyada da uzun süre gündemden düşmedi. Türkiye'de Twitch izlenme rekorunun kırıldığı yayının tekrarı, ilk 14 saatte 2 milyon görüntülemeye ulaştı.

Yayında Ankara'yı yeşillendirme kapsamında 'Yeşilin Başkenti' projesi ile yayın sırasında bağış toplandı. Z kuşağının ağırlıklı olduğu destekle toplamda 21 bin 906 TL bağış yapıldı. Gençlere kitap, film ve müzik önerisinde de bulunan ABB Başkanı Yavaş, "Beyaz Zambaklar Ülkesi kitabını öneririm. Müzik olarak da Barış Manço'yu sadece ritim olarak dinlemesinler, sözlerini de dinlesinler. Çok önemli mesajlar veren sözleri var. Ben izlemedim ama Yüzüklerin Efendisi filmini de tavsiye ederim. Çocukların hayal etmesi lazım" dedi.

MANSUR YAVAŞ, PQUEEN'E NE DEDİ?

Pelin Baynazoğlu, 4 Ocak 2021 günü Twitch'te yaptığı canlı yayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın fotoğrafını kendi yayınına montajla ekledi. Canlı yayın duyurusunu sosyal medyadan paylaşan Pqueen'e Mansur Yavaş'tan sürpriz bir mesaj geldi.

Yavaş paylaşımında, "Sevgili Pelin, içeriklerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor. Gençlerimizin pozitif enerjisi bizleri mutlu ediyor. Twitch'te bir gün yayınına katılıp chat'e selam vermek isterim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN