Prizi çekilecek Microsoft MSN uygulamaları!

Prizi çekilecek Microsoft MSN uygulamaları!

Microsoft, bazı mobil ve masaüstü işletim sistemi uygulamalarını sonlandırma kararı aldı. İşte yayınlanmasına ve desteklenmesine son verilecek uygulamalar...

Microsoft’un adeta internetin gelişimine dair her ana tanıklık etmiş bazı uygulamalarını sonlandıracağı kesinlik kazandı. Şirketin 7 bin 800 çalışanını işten çıkarma kararı almasının ardından yayınlanmasını ve desteklenmesine son verilecek uygulamalar şöyle…

Microsoft, tüm platformlar için MSN Sağlık & Fitness, MSN Seyahat ve MSN Yeme & İçme adlı üç uygulamasının noktalıyor. Bing uygulamaları olarak da tanınan ilgili yazılımlar önümüzdeki aylarda Windows, iOS ve Android için uygulama mağazalarından kaldırılacak, ayrıca yüklü olan cihazlara da bir daha MSN Sağlık & Fitness, MSN SeyahatMSN Yeme & İçme güncellemesi gelmeyecek.  

15-07/11/msn-food_4_1440x900.jpg

Diğer MSN uygulamalarının akıbeti ne olacak?

Bu noktada en çok merak edilen konu ise MSN Haberler, Hava Durumu, Spor ve Para gibi diğer MSN uygulamalarının akıbeti. Bu uygulamaların Windows 10 platformu için de önemli yapı taşları arasında görüldüğü için hayatta kalmaya devam edeceği belirtiliyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN