Red Bull M.E.O. 2020 şampiyonu kim oldu? Red Bull MEO nedir?

Red Bull M.E.O. 2020 şampiyonu kim oldu? Red Bull MEO nedir?

Dünyanın en önemli mobil e-spor turnuvalarından biri olan Red Bull M.E.O.'nun 2020 yılı şampiyonu belli oldu. Büyük rekabtetin yaşandığı 3. sezonun final etabı, İstanbul Boğazı'nda yer alan bir feribotta gerçekleştirildi. Sosyal medya kullanıcıları, 'Red Bull MEO nedir?' sorusunun yanıtını internette araştırırken, 3. sezon final turnuvası Türkiye'nin ilk sosyal mesafe kurallarına uygun e-spor etkinliği olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar...

'Red Bull MEO 3. sezon şampiyonu kim oldu?', 'Red Bull M.E.O. nedir?' sorularının yanıtlarını sayfamızda aktardık. Dünyanın en rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O.'nun 3. sezonunda, PUBG Mobile Türkiye şampiyonu belli oldu. 4 online ve İstanbul Boğazı'nın ortasında bir feribotta gerçekleştirilen eleme sonunda rakiplerini geçen 15 takım, ülkemizi Red Bull M.E.O. Dünya Finali'nde temsil etmek için nefes kesen bir mücadele gerçekleştirdi.

RED BULL M.E.O. 3. SEZON ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Evin konforlu ortamından oyuncuları büyük sahnelere terfi ettiren Red Bull M.E.O., PUBG Mobile oyununda dünyanın en iyisini bulma yolunda sona bir adım daha yaklaştı. 4 online ve İstanbul Boğazı'nın ortasında bir feribotta gerçekleştirilen eleme sonunda Türkiye finaline katılmaya hak kazanan 15 takım, 5 Temmuz tarihindeki büyük finalde kıyasıya mücadele etti. Ünlü yayıncılar 'Rozetmen' ve 'Vicrains'in sunumlarıyla canlı yayınlanan büyük finali kazanan Blaze e-Sports, 2021 yılının ilk çeyreğinde düzenlenecek ve 20 ülkenin katılacağı Red Bull M.E.O. Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

İSTANBUL BOĞAZI'NDA FİNAL HEYECANI

Borusan Otomotiv/BMW ve HyperX'in destekleriyle gerçekleştirilen Red Bull M.E.O.'nun 3. sezon Türkiye elemelerinde bir ilke de imza atıldı.

Türkiye'nin ilk sosyal mesafe kurallarına uygun e-spor etkinliğinin gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.'da 64 kişi kendi arabaları ile İstanbul Boğazı'nda, finale yükselecek son 3 takımı ve en iyi yakayı belirlemek için toplandı. Son elemenin gerçekleştirildiği feribot, Asya Yakası takımını Harem İskelesi'nden, Avrupa Yakası takımını ise Sirkeci İskelesi'nden aldı ve İstanbul Boğazı'nda 2 saatlik yolculuğa çıkardı.

Yolculuk sırasında 3 harita üzerinden elemelerin gerçekleştirildiği etkinlikte Avrupa yakası, Anadolu yakasına üstünlük sağladı ve İstanbul'un en iyi yakası unvanını kazandı. Avrupa Yakasını zafer taşıyan takım ise 'Futbolist' oldu.

RED BULL M.E.O. NEDİR?

Herkes oynar, biri kazanır! Red Bull M.E.O. dünyanın en önemli mobil espor turnuvalarından biri. 20'den fazla ülkede Ulusal Turnuvalar ve Uluslararası Online Elemeler ile heyecanın başlayan Red Bull M.E.O.'nun 3. sezonunda katılımcılar, Dünya Finali'nde yer alabilmek için mücadele etti.

Red Bull M.E.O.'nun 3. sezonunda oyuncular PUBG Mobile'da kozlarını paylaştı.

PUBG Mobile, 2007 yılından bu yana interaktif eğlence dünyasını kasıp kavuran PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS oyununu temel alıyor. 100 kadar oyuncu ücra bir adaya paraşütle iniyor ve sadece kazananın ayakta kalacağı amansız bir mücadeleye başlıyor. Oyuncular silahlar, araçlar ve malzemeler için haritayı iyice taramalı ve daralan haritada karşılarına çıkan tüm rakipleri saf dışı bırakmalı.

Ülke finalini kazanan takım, ülkemizi dünya finalinde temsil etme hakkı kazandı.

TURNUVAYA KATILMA ŞARTLARI NELER?

* 18 ve üzeri yaştakiler katılabilir.

* Oyuncular sadece bir ülkenin elemelerine katılabilir (Uluslararası Online Elemeler'de şansınızı deneyebilirsiniz).

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN