Resimli bayram mesajları 2020 | Sevgiliye değişik bayram mesajları uzun | Kurumsal sade bayram tebrik mesajları

Resimli bayram mesajları 2020 | Sevgiliye değişik bayram mesajları uzun | Kurumsal sade bayram tebrik mesajları

Diyanet İşleri, koronavirüs nedeniyle camilerde bayram namazı kılamayanların evlerinde 2 veya 4 rekât duha (kuşluk) namazı kılabileceklerini açıklamıştı. Sabah evlerinde namazlarını kılanlar, uzaktaki sevdiklerinin bayramlarını tebrik etmek için resimli bayram mesajları, sevgiliye değişik bayram mesajları ve kurumsal sade, uzun ve kısa bayram tebrik mesajlarını aramaya başladı…

Küslerin barıştığı, sevenlerin kavuştuğu bayram günlerinde koronavirüs nedeniyle birbirlerinden ayrı kalanların en sık başvurduğu tebrik yolu artık bayram mesajları oldu. “Nerede eski bayramlar?” söylemlerinin artık herkes tarafından dillendirildiği 2020 Ramazan bayramında camilerde bayram namazı kılınamayacak. Bunun yerine evlerde Peygamber Efendimizin tavsiyesi olan duha (kuşluk) namazı ifa edilecek, bayramlarda kişiler sevgiliye değişik uzun bayram mesajları, çalışanlar da kurumsal sade bayram tebrik mesajları ile yakın çevresinin bayramını kutlayacak...

SEVGİLİYE DEĞİŞİK BAYRAM MESAJLARI

Canım! Yalnızca bu bayram değil, eriştiğimiz erişebildiğimiz her bayram kutlu olsun. Seni Seviyorum..!

Allah'a binlerce kez şükür… Bugün de hayatımda ve kalbimdesin sevdiğim. Ramazan Bayramın mübarek olsun seni çok seviyorum.

En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek bayramınızı kutluyorum.

Yeni sevinçler, yeni umutlar, yeni elbiseler ve yeni gülücüklerle hoş geldin mübarek bayram… Bana ve sevdiklerime hoş geldin. Ramazan Bayramın kutlu olsun canım, seni çok seviyorum.

Aşkım bugün de hayatımdasın bugün de kalbimdesin bayramın kutlu olsun seni çok seviyorum.

Yüreğin umutla, günlerin bin bir mutlulukla dolsun canım, cananım, hayatımın anlamı. Sevdiklerin sonsuza kadar yanında olsun. Güler açan yüzün hiç solmasın, Ramazan Bayramın kutlu olsun.

Sevgilim bugün ve bütün bayramlar beraber olmak umudu ile bayramın kutlu olsun.

Hayatının en güzel anları ve anılarını birlikte yaşamak dileğiyle… En güzel yaşanmışlıkları tazelemek dileğiyle… Ramazan Bayramın mübarek olsun, seni çok seviyorum bir tanem.

Sensiz yaşamın anlamını yitirdiği, hayatıma anlam katan aşkım… Ramazan Bayramın mutlu ve kutlu olsun. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın!

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Ramazan Bayramın mübarek olsun…

Bayram sevincimi yarıda bırakabilecek tek şey. Sana olan hasretim ve özlemim. Lütfen beni ihmal etme, seni senden, seni kendimden bile fazla seviyorum. Bayramın kutlu olsun.

Bu bayram içimde bir burukluk var. Benim için en güzel bayram seninle olduğum zamandır. Biricik aşkım, bayramın kutlu olsun.

Her şeye kadir yüce Allah, Alemlerin Rabbi olan Allah'a sonsuz şükürler ki bizi birbirimize yazmış. Ramazan Bayramın Mübarek olsun, aşkım.

Aşkım..! Bayramını en yüce ve en samimi duygularımla kutlarım. Yüzün daima bayram sevinci içinde gülsün..!

KURUMSAL SADE BAYRAM TEBRİK MESAJLARI

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah'a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

Bu mübarek Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Bayramın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

Sevgi ikliminde bir bayram geçirmen dileğimle, bayramın kutlu olsun hayatımın anlamı.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Ramazan bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar...

Tatil günlerinizi mutlu bir şekilde geçirmenizi diler iyi bayramlar dilerim…

Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah’ı hatırlatandır. Kurban Bayramınız Mübarek olsun…

Herkesin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, esenlik ve huzur dolu nice bayramlar dilerim.

Her bayramda hatırlanmak ve hatırlatmak için, Ramazan Bayramınız mübarek olsun..

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…

KUŞLUK NAMAZI KILINIŞI

2 rekat ile 8 rekat arasında kılınabilen kuşluk namazının vakti, güneşin doğumundan 45 dakika sonra başlayan ve öğlen namazına 45 dakika kalana kadar süreyi içerir.

1. REKAT

"Niyet ettim Allah rızası için iki rekat Duha namazı kılmaya" diye niyet edilir. "Allahu Ekber" diyerek İftitah Tekbiri alınır ve namaza başlanır. Sübhaneke'yi okunur. Euzü-besmele çekilir. Fatiha Suresini okunur. Kur'an'dan bir sure okunur. Rüku'ya gidilir. Secde'ye gidilir. Doğrulunur, tekrar Secde'ye gidilir.

2. REKAT

Ayağa kalkarak Kıyama durulur. Besmele çekilir. Fatiha Suresini okunur. Kur'an'dan bir sure okunur. Rüku'ya gidilir. Secde'ye gidilir. Doğruluruz, tekrar Secde'ye gidilir. Oturarak Ettahiyyatu ve Allâhumme salli, Allâhumme Bârik ve Rabbenâ duaları okunur.

"Es selâmu aleyküm ve rahmet'ullah" diye sağa ve sola selam verilerek namaz tamamlanır. Onbir ayın sultanı Ramazan ayının ardından büyük mutluluk ile kutlanacak olan Ramazan Bayramı, hem dini açıdan hem de sosyal açıdan büyük bir öneme sahiptir. İnananlar bu özel günde sevdikleriyle bir arada olmaya özen gösterirken, 2020 yılındaki Ramazan Bayramı koronavirüs önlemleri nedeniyle bir parça buruk geçecek. Sevenler sevdiklerinin bayramını resimli, değişik uzun ve kısa bayram mesajlarıyla kutlayacaklar…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN