Akın akın şelaleyi görmek ve resim çektirmek için geliyorlar

Akın akın şelaleyi görmek ve resim çektirmek için geliyorlar

Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisindeki Palovit Şelalesi, son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor

Rize’nin debisi en yüksek şelalelerinden biri olan Palovit Şelalesi, Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alıyor. Gür bir orman içindeki şelale, yaklaşık 15 metre yükseklikten dere yatağına dökülüyor. Şelaleden metrelerce uzakta olunmasına rağmen şelaleye yaklaşarak resim çektirmek isteyenler ise sırılsıklam ıslanmaktan kurtulamıyor. Çamlıhemşin Çat yolunun 19. kilometresindeki çeşmeden sola ayrılan dört kilometrelik yol, ziyaretçilerini Palovit Şelalesi’ne kadar götürüyor. Palovit Şelalesi’ni görmeye gelenler, yüksek yerden yapılan seyir terasından şelaleyi izleme olanağına da sahip.

RİZE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN