Rize'de yaylada oynanan horona korona cezası

Rize'de yaylada oynanan horona korona cezası

Rize'de, Kovid-19 salgını nedeniyle uygulanan sosyal mesafe kuralına uymayarak yaylada horon oynayan vatandaşlara idari para cezası kesildi.

Rize Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 pandemi sürecinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayarak Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kavrun Yaylası'nda horon oynayıp sosyal medyadan paylaşan kişiler İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince tespit edildi. İlgili kişilere idari para cezası verildi.

İl dışında olduğu belirlenen 3 kişiye ise idari para cezası uygulanması için adres tespiti yapıldı. Bu kişilerin bulundukları mülki amirliklerle gerekli yazışmalar gerçekleştirildi.

VALİ ÇEBER'DEN AÇIKLAMA

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Vali Kemal Çeber, yeni kontrollü normalleşme sürecinde vatandaşlara daha büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.

Vali Çeber, şunları kaydetti:

"Bireysel olarak özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle dikkat etmemiz gerekiyor. Bu doğrultuda il genelinde yapacağımız denetimler devam etmektedir ve gerektiğinde idari para cezaları uygulanarak suç duyurusunda bulunulmaktadır. Ayrıca Kovid-19 kurallarına uygun hareket ederek pandemi sürecinde verilen mücadeleye destek olan vatandaşlara teşekkür ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN