Rojin Haspolat kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ozan Tufan ile nikah masasına oturdu

Rojin Haspolat kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ozan Tufan ile nikah masasına oturdu

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın eşi Rojin Haspolat, üniversite eğitimini siyaset bilimi ve sanat tarihi üzerine aldı. Bazı dergilerde editörlük ve sanat festivallerinde organizatörlük yaptı. İşte, Rojin Haspolat biyografisi...

28 Eylül 2020 tarihinde nişanlanan Rojin Haspolat ile Ozan Tufan çifti, 31 Mart 2021 günü dünyaevine girdi. Çırağan Sarayı'nda düzenlenen sade törende, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu nikah şahitleri olarak hazır bulundu. Koronavirüs nedeniyle düğün yerine kısıtlı katılımlı nikah merasimi organize edildi.

ex0gtlxxeauu-cq-001.jpg
Rojin Haspolat ve Ozan Tufan

ROJİN HASPOLAT'IN HAYAT HİKAYESİ

14 Eylül 1996 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi.

Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünü tamamladı.

Rojin Haspolat'ın mesleği, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivalleri organizasyon sorumlusu olarak biliniyor.

Harper's Bazaar dergisinde staj yaptı. Demirören Dergi Grubu'na bağlı ELLE dergisinde moda stilisti yardımcısı olarak çalıştı.

'Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği'nde 7 ay boyunca çalışmalarada bulundu. Bebekler ve Çocuklar İçin Uluslararası Sanat Festivali'nde (Atta Festival) direktör yardımcılığı yaptı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi'ne Çınar Kılıçkaya köyü ortaokulu kapsamında yardımda bulunan Rojin Haspolat, Van Bahçesaray Güneyyamaç Şehit Uzman Çavuş Faik Balcı İlkokulu'nda yardıma muhtaç çocuklar için çalışmalarda bulundu.

162947346-345332880234637-4560828169677859791-n.jpg
Rojin Haspolat ve Ozan Tufan / 23 Mart 2020

ÖZEL YAŞAMI

1996 doğumlu olan Rojin Haspolat, 2021 yılı itibarıyla 25 yaşındadır.

31 Mart 2021'de futbolcu Ozan Tufan ile evlendi.

Fenerbahçe taraftarıdır.

Eşi Ozan Tufan ile beraber İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan Zekeriyaköy'de hayatını sürdürüyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @rojinhaspolatt kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN