Ronaldo otel sahibi oluyor

Ronaldo otel sahibi oluyor

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, özellikle otelcilik sektörü olmak üzere gelecek vaat eden girişimlere yatırım yapmaya devam ediyor

Aralık 2020'de "Yüzyılın En İyi Futbolcusu" olarak Globe Futbol Ödüllerini kazanan oyuncu, özellikle otelcilik sektörü olmak üzere gelecek vaat eden alanlara yatırım yapmaya devam ediyor. 

İLK OTELİNİ FAS'IN TURİSTİK BÖLGESİ MARAKEŞ'TE AÇACAK 

Dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi tarafından tasarlanan Pestana CR7'nin açılış tarihi koronavirüs salgını nedeniyle Aralık ayına ertelenirken haber, Portekizli yıldızın hayranları tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

 

 

Marakeş'in kalbinde yer alan otelin maliyeti 430 milyon Dirhem (117 Milyon ABD Doları) tutarken ünlü yıldız kendisi gibi dünyaca ünlü basketbol, ​​sinema ve diğer ünlü insanları otelinde ağırlamak için sabırsızlanıyor.

 

 

 

Ünlü yıldızın sahip olduğu otel, 95 bin m2 alan üzerine inşa edilirken kapasitesi 20 bin m2 ticari alan, M Residence markalı 65 konut, 88 Four Seasons daire, 174 odalı CR7, 4.500 m2 iş merkezi ve lüks bir klinikten oluşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN