Roza Sabah kimdir, kaç yaşında ve nereli? Coşkun Sabah'ın kızı Roza Sabah Instagram hesabı

Roza Sabah kimdir, kaç yaşında ve nereli? Coşkun Sabah'ın kızı Roza Sabah Instagram hesabı

Babası Coşkun Sabah'ın yaptığı açıklamaların arkasından en çok merak edilen isimler arasında yer alan, ‘Roza Sabah kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?’ soruları, sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Roza Sabah, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya başlandı…

Eğitimini yurt dışında gören Coşkun Sabah’ın kızı Roza Sabah, güzelliğiyle baş döndürüyor. Paylaştığı fotoğrafın ardından babası Coşkun Sabah’ın tepkisi ile karşılaşan Roza Sabah, Instagram hesabını gizlemek zorunda kaldı.

ROZA SABAH KİMDİR?

Nisan 1999’da doğan Roza Sabah, Coşkun Sabah’ın Ceyda Okay ile evliliğinden dünyaya geldi. Roza Sabah, ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın annesinin ismini taşıyor.

COŞKUN SABAH, KIZI İLE İLGİLİ NE DEDİ?

Kızı Roza Sabah’ın Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa kızan Coşkun Sabah, gazetecilere demeç verdi. Eşi Ceyda Okay’ın hamile olduğunu öğrendiğinde annesinin adını kızına verdiklerini anlatan Coşkun Sabah, Roza’nın doğduğunda kendi annesine çok benzediğini ifade ederek, gözlerinin mavi oluşunun aynı annesi gibi olduğunu belirtti.

Göz renginin 2 kuşak sonraya geçebildiğini kaydeden Coşkun Sabah, kızının şarkıcı değil de müzik kadını olmasını istediğini vurgulayarak, Suna Kan, İdil Biret, Pekinel kardeşler gibi dünyaca ünlü müzik kadını olmasını çok istediğini anlattı.

Kızının paylaştığı fotoğraf ile ilgili de yorum yapan Coşkun Sabah, ‘Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı Instagram'da olmaz. Kapattırdık Instagram’ını’ ifadelerini kullanmıştı.

@luckylens_x adında Instagram hesabını kullanan Roza Sabah'ın 5 binden fazla takipçisi bulunuyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN