Rus gençlerden Kırım Tatarı kıza iğrenç saldırı

Kırım'da Rus gençler, Kırım Tatarı genç bir kıza saldırdı. Irkçı saldırı sonucu genç kız hastanelik olurken, iğrenç görüntüleri sosyal medyadan Kırım Tatarı gazeteci paylaştı.

Kırım Tatarlarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Kırım'da Rus gençler, Kırım Tatarı genç bir kıza saldırdı. 

Saldırı anı ile görüntüleri Twitter'dan paylaşan Kırım Tatarı gazeteci Gayana Yüksel, iğrenç saldırıyı 'zulüm' olarak niteledi.

Yüksel'in paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Kırım'da Kırım Tatarlarına her türlü zulüm devam ediyor. Bahçesaray Meslek Lisesi'nde ve 4. okulda okuyan Rus gençler, bir Kırım Tatar kızını aralarına alarak dövdüler. Bir de bunun videosunu çekip sosyal medyada paylaştılar. Aldığım habere göre kız hastaneye kaldırıldı."

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir