Rusya'da koronavirüs ölümlerinin sayısı bir günde 2 kat arttı

Rusya'da koronavirüs ölümlerinin sayısı bir günde 2 kat arttı

Rusya'da koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 174 kişi daha hayatını kaybetti. Bu sayı dünkü verilerin neredeyse iki katı.

Vaka sayılarının önlenemez bir hızla artmasıyla corona virüsü salgınının yeni merkezleri olarak Brezilya ve Rusya gösteriliyor. ABD ile birlikte bu iki ülkeden acı haberler peş peşe gelmeye devam ediyor.

Günlük vaka sayıları 11 bin seviyelerini görerek rekor kıran Rusya’dan bugün can kayıplarıyla ilgili bir rekor haberi geldi. Sağlık Bakanlığı’nın verdiği bilgilere göre son 24 saatte 174 kişi hayatını kaybetti.

NEREDEYSE İKİ KATI

Rekor olarak kayıtlara geçen bu rakam, dün 92 olan ölü sayısı dikkate alındığında neredeyse ikiye katlandı. Toplam ölü sayısı son artışla beraber 3 bin 807’ye yükseldi.

Öte yandan yeni tanı konulan vakaların sayısı 8 bin bandında kalmayı sürdürüyor. Dünden bu yana 8 bin 915 kişiye corona virüsü teşhisi konulurken, ülke genelindeki toplam hasta sayısı 362 bin 342’ye ulaştı. Rusya bu alanda ABD ve Brezilya’nın ardından üçüncü sırada bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN