Rusya'da koronavirüs vaka sayısı 2 bin 500'e dayandı

Rusya'da koronavirüs vaka sayısı 2 bin 500'e dayandı

Rusya'da koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 8 kişi daha hayatını kaybetti. Ülkede vaka sayısı ise 2 bin 337'ye yükseldi.

Rusya’da son 24 saatte koronavirüs vaka sayısı 500 kişi artarak 2 bin 337’ye yükseldi. Bu şimdiye kadar bir günde görülen en yüksek artış. Gün içinde ayrıca 8 kişi hayatını kaybetti.

Rusya’da koronavirüsle mücadele merkezinin açıklamasına göre, son bir günde 8 kişi daha hayatını kaybetti. Ölümlerden 5’i Moskova’da, geri kalanı ise St. Petersburg’un yanı sıra Vladimir ve Penza bölgelerinde gerçekleşti.

VAKALARIN ÇOĞU MOSKOVA'DA

Vaka sayısı ise 500 kişi arttı. Son 24 saatte tespit edilen vakaların 387’si Moskova’da, 48’i ise St. Petersburg’da görüldü. Gün içinde ayrıca 55 kişi taburcu edildi.

Toplam vaka sayısı 1613’ü Moskova’da olmak üzere, 2 bin 337’ye ulaştı. Şimdiye kadar 121 kişi iyileşti, 17 kişi hayatını kaybetti. Ülkenin 73 bölgesinde vaka görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN