Rusya'dan İdlib'e bir saldırı daha: 5 ölü

Rusya'dan İdlib'e bir saldırı daha: 5 ölü

Bu kez Rusya İdlib'i bombaladı, Rus savaş uçakları 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi' sınırları içerisindeki yerleşimlerine düzenlediği saldırılarında 5 kişi hayatını kaybetti.

Rus savaş uçaklarının Halep ilinin 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi' sınırları içerisindeki yerleşim yerlerini hedef aldı.

Muhaliflere ait uçak gözlemevine göre, Rusya'ya ait savaş uçakları, sabah saatlerinde Halep'in batı kırsalındaki Kefer Teal ve Kefer Cum köylerine hava saldırısı düzenledi.

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) kaynaklarına göre, saldırılarda Kefer Teal köyünde 3 ve Kefer Cum köyünde 2 olmak üzere toplam 5 sivil hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Halep'in batı ve güney kırsalındaki yerleşimlerden yaklaşık 27 bin sivil, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı bölgeleri ile sınır hattındaki kamplar civarına göç etmişti.

İDLİB/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN