Rüyada göz görmenin tabiri nedir? Nazar olarak yorumlanır

Rüyada göz görmenin tabiri nedir? Nazar olarak yorumlanır

Rüyada göz görmek, rüya sahibinin kıskanılan ve imrenilen biri olduğuna ve nazara geldiğine delalet eder. Görülme şekline göre farklı anlamları bulunan rüyada göz görmek, rüya tabirleri içerisinde farklı yorumlanabiliyor. İşte, rüyada göz görmenin anlamı...

Rüyada göz görmek, çevredeki gözlerin rüya sahibinin üzerinde olduğuna ve her hareketinin takip edildiğine işaret eder. Göze geldiğini görmek, mavi göz görmek ve gözün çıktığını görmek farklı şekilde yorumlanır.

RÜYADA GÖZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada göz görmek, pek çok rüya yorumcusu tarafından nazara uğramak olarak yorumlanır. Rüyada göz gören kişi, insanlar arasında sevilen ve istenilen biridir. Ancak çevresinde onu kıskanan ve zarar vermek isteyen kişiler bulunmaktadır. Bu nedenle rüyada göz gören kişi, nazara gelir ve işleri ters gider.

Rüyada göz görmek, rüya sahibinin dini bütün biri olduğuna, ibadetlerini aksatmadığına, huyunun ve ahlakının güzel olduğuna ve kişinin Allah yolunda hareket ettiğine delalet eder.

GÖZE GELDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada göze geldiğini görmek, her ne kadar rüya içinde insana sıkıntı verse de gerçek hayatta rüya sahibinin hayırlı bir birliktelik yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

MAVİ GÖZ GÖRMEK

Rüyada mavi göz görmek, aşk hayatı ile ilgili anlamlar taşır. Rüyayı gören kişinin bitmeyecek bir aşk yaşayacağına ve bu aşkın onu çok mutlu edeceğine delalet eder.

GÖZÜN ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada gözün çıktığını görmek, rüyayı gören kişinin bazı sağlık problemleri ile karşılaşacağı anlamını taşır.

GÖZÜN MORARDIĞINI GÖRMEK

Rüyada gözün morardığını görmek, rüyayı gören kişi, aile üyeleri ile birlikte bir konu üzerinde konuşacak ve bu konuşma sonunda alınganlık yaşayacak demektir.

GÖZ RENGİNİN DEĞİŞTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada göz renginin değiştiğini görmek, iki farklı anlama sahiptir. Eğer rüyada gözün rengi değişiyor ve siyah oluyorsa bu, kişinin ekonomik sıkıntılar çekeceğine, yeşil oluyorsa, kişinin güzel amellerde bulunacağına, eğer kırmızı oluyorsa bu da, rüya sahibinin yaşamında pek çok olumsuzluk ile karşılaşacağına delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN