Rüyada hamile olduğunu görmenin yorumu | Rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hamile olduğunu görmenin yorumu | Rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hamile olduğunu görmek, bolluk, bereket, rahatlık müjdeli haber ve huzura işaret eder. Rüya yorumcuları tarafından genellikle hayırlı bir şekilde tabir edilen rüyada hamile olduğunu görmekle ilgili bilmeniz gerekenler karar.com’da…

Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin yakın zamanda bir kısmet ile karşılaşacağı şeklinde yorumlanır. Birinin hamile olduğunu görmek, annesinin hamile olduğunu görmek gibi rüyada hamile olduğunu görmekle alakalı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hamile olduğunu görmek, genellikle olumlu anlamlar taşısa da kimi rüya tabirlerinde olumsuz yorumlanır da bulunmaktadır. Örneğin bazı rüya yorumcuları, rüyada hamile olduğunu görmek için, rüya sahibi hem kendini hem de ailesini zor duruma düşürecek olaylara neden olacağı yorumunu yapar. Rüyada hamile olduğunu gören kişi, maddi açıdan kayıplara uğrar.

Evli olan bir kadın rüyada kendini hamile olarak görürse eşi ile önemli tartışmalar yaşayacağı, ayrılıkların yaşanacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada hamile olduğunu görmek, hayırlı kısmetler ve bereket anlamını taşır. Kazancın artmasından dolayı ailenin borçlarından kurtulmasına, ekonomik anlamda ferahlamaya, beklenen şeylerin olumlu şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

BİRİNİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada birinin hamile olduğunu görmek, kişinin hayatına yeni bir başlangıç yapacağına, yeni bir işe gireceğine veya işini değiştireceğine, girdiği bu yeni işte başarı sağlayacağına, önemli sorumluluklar üstleneceğine ve yüksek mevkilere çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu görmek kimi rüya tabircilerine göre, üzüntü ve keder olarak yorumlanır. Rüya sahibinin çeşitli kötülüklerle karşı karşıya kalacağı, pek çok sorun ve problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

20-02/08/ruyada-hamile-kadin-gormek-ne-anlama-gelir-9199.jpg

ANNESİNİ HAMİLE GÖRMEK

Rüyada annesini hamile görmek, eğer rüyayı gören kişinin annesi hayatta ise, onunla ilgili güzel ve hayırlı haberlerin alınacağına, bir mirasa konulacağına, kişiyi çok mutlu edecek müjdeli haberler alınacağına delalet eder. Rüyada annesini hamile olarak gören kişi, çok mutlu olacağı sevindirici haberler alır ve hayatının güzelleşmesine neden olacak olaylar yaşar.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN