Rüyada hurma görmenin tabiri | Rüyada hurma görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hurma görmenin tabiri | Rüyada hurma görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hurma görmek, yakın zamanda aileye katılacak olan bir bebek olarak yorumlanır. Rüyada hurma gören kişinin bir yakınının bebeği olacağına delalet eden rüyada hurma görmekle alakalı en ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

 

Rüyada hurma görmek, alın teri döken, çabalayan rüya sahibinin emeklerinin karşılığını alacağına ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder. Haberimizde farklı anlamları bulunan rüyada hurma görmekle ilgili rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA HURMA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hurma görmek, helal kazanç olarak yorumlanır. Rüyada hurma gören kişi, kazancını hak eden, haram mala el sürmeyen ve kazancını helal yollardan elde eden biri olarak yorumlanır.

Rüyada hurma görmek aynı zamanda çalışma hayatında gayret ve emekleri sayesinde büyük projelere imza atacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüyada görülen hurma bebek olarak yorumlanır.

HURMA YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada hurma yediğini görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında emeklerinin karşılığını alacağına ve kazancının çoğalarak ününün artacağına delalet eder.

HURMA AĞACI GÖRMEK

Rüyada hurma ağacı görmek, aile büyüklerinden birinin vefat edeceği anlamını taşır. Aynı zamanda rüyada hurma ağacı gören kişinin elinde olan şeylerin kıymetini bilmesini gerektirecek olaylar yaşanacağı, aile için huzurun hakim olacağı şeklinde yorumlanır.

HURMA ÇEKİRDEĞİ GÖRMEK

Rüyada hurma çekirdeği görmek, pek çok tartışma ve huzursuzluk yaşanacağına ve rüya sahibinin bu durumdan bitkin düşeceğine işaret eder. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada hurma çekirdeği görmek, kişinin uzun zamandan sonra rahata ereceği şeklinde yorumlanır.

HURMA TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada hurma topladığını görmek, rüyayı gören kişinin eline bir miktar para geçeceği ancak bu paranın ona çok fayda etmeyeceği anlamını taşır.

YAŞ HURMA GÖRMEK

Rüyada yaş hurma görmek, ailesine çok vakit ayıramayan rüya sahibinin bu durumdan rahatsız olduğu ve uzun bir tatile ihtiyaç duyduğu şeklinde yorumlanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

HURMA İKRAM ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada hurma ikram ettiğini görmek, rüyayı gören kişinin sağlığıyla ilgili problemler yaşayacağına delalet eder.

20-01/17/hurmajpgg.jpg

HURMA SATIN ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada hurma satın aldığını görmek, rüya sahibinin tutumlu ve müsrif olmayan biri olduğu anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN