Rüyada arı görmenin tabiri nasıl?

Rüyada arı görmenin tabiri nasıl?

Rüyada arı görmek kişinin maddi ve manevi yaşayacağı bolluk ve berekete yorulur. Rüya tabirlerinde rüyada arı görmenin yorumu, arının büyüklüğüne ve rengine göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada arı görmek genel olarak iyiye yorulmuş olsa da rüya tabirlerinde arının büyüklüğüne, sayısına, rengine ve arıyı gören kişinin durumuna göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada görülen arı büyük ise bu kız evlada, arı siyah ise bir soruna işarettir. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA ARI GÖRMEK

Rüyasında arı gören kişi uzun bir yaşam sürecektir. Arı görmek; mutluluk, helal kazanç, başarı ve zenginliktir. Rüyasında arı gören kişi iş ve aile hayatında başarılı olacaktır. Kişinin evliliğindeki mutluluk ve özel hayatındaki başarıya herkes imrenerek bakacaktır. Arı dertlerin ve üzüntülerin son bulmasına ve refah bir hayat sürmeye işarettir.

Rüyada çiçek üzerinde arı görülmesi rüyayı gören kişinin bir dostunun beklenmedik ziyaretine yorulur. Rüyada görülen arı bir taneyse insanlara faydası olan bir kimseye tabir edilir. Arılar birden fazlaysa mal ve ganimete işaret edilir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Rüyada görülen arı büyükse ve rüyayı gören kişi evliyse bir kız evladı olacaktır. Rüyayı gören kişi bekarsa kendisine miras kalacaktır. Rüyada görülen arı siyahsa rüyayı gören kişi bir sorun yaşayacaktır. Ancak bu sorun kısa sürede çözüme kavuşacaktır.

19-11/05/ari-sokmasi.jpg

ARI SOKMASI

Rüyada arı sokması yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğramak anlamına gelir. Rüyasında arının soktuğunu görmek zahmetle kazanılacak bir kazanca yorulur. Bazı yorumculara göre rüyada arı sokması bolluğu ifade eder.

ARI ÖLDÜRMEK

Rüyada arı öldürmek, beklenmeyen bir habere yorulur. Bazı yorumculara göre arı öldürmek düşmanı yenmeye işarettir. Öldürülen arı balarısıysa kişinin bir malı zarar görecektir.

ARI KOVANI

Rüyada arı kovanı bol kazanca, yokluk ve sıkıntı çekmemeye yorulur. Bazı yorumculara göre arı kovanı, iş ve yardımcıya işarettir. Rüyada kovandaki peteklerin tamamını çıkartmak insanlara zulmetmeye, arılara yetecek kadar bal bırakıp geri kalanını almak adaletli olmayı ifade eder. Arılar kovana girip çıkıyorsa rüyayı gören kişi geçim sıkıntısı çekmeyecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN