Rüyada ayakkabı görmek ne anlama geliyor?

Rüyada ayakkabı görmek ne anlama geliyor?

Rüyada ayakkabı görmek, rüyanın durumuna göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada ayakkabı görmek genellikle iyiye işarettir ve atılacak adımları ifade eder. Ancak ayakkabı kaybetmek bir durumda eksik kalacağınızı belirtir. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada ayakkabı görmek kimi zaman iyiye kimi zaman da kötüye yorumlanmıştır. Rüya tabirlerinde rüyada ayakkabı, kişinin atacağı adımlara ve alacağı yollara yorulmuştur. Ayakkabı kaybetmek ve topuklu ayakkabı görmek ise olumsuz yorumlanmıştır. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA AYAKKABI GÖRMEK

Rüyada ayakkabı görmek, atılacak adımlara ve alınacak yollara işarettir. Bazı İslam alimlerine göre ayakkabı kişinin güç ve kuvvet kazanmasına ya da hizmetçiye yorulur. Ayakkabı rahat ve güzelse hayır ve berekete, güzel geçinmeye, yakın zamanda huzura kavuşmaya işarettir.

19-11/05/ruyada-ayakkabi-gormekjpgg.jpg

Eğer ayakkabı dar ise sıkıntı ve zorluklara yorulur. Bazı İslam alimlerine göre dar ayakkabı gören kişi kedere ve sıkıntıya düşer. Yeni bir ayakkabı ise iyi günlerin belirtisidir. Yeni bir iş ya da bekarlar için evliliğe işaret edilebilir. Rüyayı gören kişi evliyse, bir çocuk sahibi olacaktır. Rüyada yırtık ayakkabı, tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalmayı ifade eder.

AYAKKABI ALMAK

Rüyada ayakkabı almak parlak ve güzel bir döneme işarettir. Rüyada ayakkabı satın almakla ilgili iyi yorumlar yapılmış olsa da rüyanın görülüşüne göre yorum değişmektedir. Rüyada alınan ayakkabılar yeni ise kişi hayatında ilerlemek için yeni yöntemler arıyordur. Bazı yorumculara göre yeni ayakkabı almak kişinin rahat çalışacağı ve başarılı olacağı bir işe gireceğine işarettir. Alınan ayakkabı eski ve kötü ise iş hayatında bazı sıkıntılar yaşamaya yorulur.

RENKLERE GÖRE AYAKKABI

Rüyada siyah ayakkabı görmek iş hayatında yükselmeye terfiye işarettir. Rüyada görülen ayakkabı mavi ise kişinin bundan sonraki hayatı daha pozitif geçecektir. Rüyada yeşil ayakkabı görmek hayırlı bir kadınla evliliğe yorulur. Yeşil ayakkabıyı ayağından çıkarmak ise ayrılığa işarettir. Rüyayı gören kişi rüyasında kırmızı ayakkabı giyiyorsa gezmeye düşkün bir kadınla evlenmeye yorulur.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

AYAKKABI KAYBETMEK

Rüyada ayakkabı kaybetmek iş ya da özel hayatta bir eksikliğe işarettir. Ayakkabıyı kaybeden kişi bazı fırsatları da kaçıracaktır. Bazı yorumculara göre rüyada ayakkabı kaybetmek akrabalarla irtibatı koparmaya yorulur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN