Rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hamile olduğunu görmek sürpriz haberlere, güzel gelişmelere işaret ediyor. Rüyada hamile olduğunu görmek, rüya tabirlerinde genel olarak hayra yorulsa da bazı durumlarda olumsuz yorumlanabiliyor. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada hamile olduğunu görmek, rüya tabirlerinde en çok aranan konulardan biri. Rüyada hamilelik sürprize, iyi gelişmelere, sevince veya malın artmasına işaret ediyor. Ancak rüya tabirlerinde rüyayı gören kişi erkekse, hüzün ve kederle yorumlanıyor. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA HAMİLELİK

Rüyada hamile olmak zenginleşmeye işarettir. Kişinin yapacağı işlerde başarısının artacağının habercisidir. Rüyada kendisini hamile olarak görmek iş hayatında başarısının artmasına yorulur. Rüyayı gören kişi bekarsa evlenebilir, evli bir kadınsa yakında çocuk sahibi olabilir. Rüyayı küçük bir kız çocuğu görürse, annesinin eline bir mal geçer. Rüyayı gören küçük erkek çocuksa o da babası ile ilgili durumlara yorulur. Rüyayı gören yaşlı bir kadınsa maddi sıkıntılarından kurtulur. Ancak rüyasında hamile olduğunu gören bir erkekse, gizlediği sırlarının ortaya çıkmasına bu nedenle de kötü günler yaşayacağına işaret eder.

19-11/04/ruyada-hamile-oldugunu-gormekjpgg.jpg

Bazı yorumculara göre rüyada hamile kadın görmek iş ve aile hayatında bazı problemlerin çıkacağına ve bu nedenle kişinin üzülüp zor günler geçirmesine yorulur. Rüyayı gören kişi öğrenciyse okul başarısı artar. Gerçek hayatta çocuk sahibi olamayacak olan kadın rüyasında hamile olduğunu görürse yakınında kötü niyetli kişilere yorulur.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ANNESİNİ HAMİLE OLARAK GÖRMEK

Rüyasında annesini hamile olarak gören kişi, dünyadan bir mal istemektedir veya bu kişinin maddi başarı için olan isteğidir. Rüyasında annesini hamile olarak gören kişinin aynı zamanda malı artar.

BEBEĞİN CİNSİYETİNE GÖRE HAMİLELİK

Rüyada erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek doğacak çocuğun kız olacağına işarettir. Eğer kız çocuğuna hamileyse de erkek bir bebek dünyaya getirecektir. Rüyayı gören kişi eşinin hamile olup bir kız bebek dünyaya getirdiğini görüyorsa, eşinin erkek bir bebek doğuracağı anlamına gelir.

HAYVANI GEBE OLARAK GÖRMEK

Rüyasında dişi bir hayvanın hamile olduğunu görmek hayra yorulur. Eğer hayvan erkekse kıtlığa, bir malın azalmasına veya kuraklık yaşanacağına işarettir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN