Rüyada incir görmenin yorumu | Rüyada incir görmek ne anlama geliyor?

Rüyada incir görmenin yorumu | Rüyada incir görmek ne anlama geliyor?

Rüyada incir görmek, rüya sahibinin artık endişelenecek bir şeyi kalmayacağına ve hayatının çok güzelleşeceğine işaret eder. Ancak farklı rüya tabirlerinde olumsuz anlamlar da taşır. Rüyada incir görmek ile ilgili tüm yorumları karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada incir görmek, şans ve bereket olarak yorumlanır. Ancak görülme şekline göre farklı anlamlar taşır. Rüyada siyah incir görmek, taze incir görmek ve incir yediğini görmek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA İNCİR GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüyada incir görmek, rüya sahibinin tüm dertlerinden kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına ve bundan sonraki hayatını mutlu mesut geçireceğine delalet eder. Rüyada incir görmek aynı zamanda, bir süredir devam eden sıkıntıların son bulacağına ve kişinin rahat bir nefes alacağına da delalet eder.

SİYAH İNCİR GÖRMEK

Rüyada siyah incir görmek, rüyayı gören kişinin vicdanını rahatsız eden bir konu olduğuna ve azap çektiğine delalet eder. Rüya sahibi yapmış olduğu bir davranıştan dolayı pişmanlık duyar. Bununla birlikte böyle bir rüya gören kişinin yaptığı hatalardan ders alacağı şeklinde yorumlanır.

TAZE İNCİR GÖRMEK

Rüyada taze incir görmek, rüyayı gören kişinin yeni iş ve ortaklıklara imza atacağı ve girişilen bu işlerden büyük kazanç sağlayacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında taze incir gören kişinin işleri yoluna girer, aynı zamanda aile hayatında da huzur ve mutluluk hakim olur.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

İNCİR YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada incir yediğini görmek, bereketi simgeler. Rüyayı gören kişinin ailesinin çok kalabalık olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada incir yediğini gören kişinin iş hayatında kısmeti açılır ve huzurlu bir yaşam sürer.

19-11/21/incirr.jpg

İNCİR REÇELİ GÖRMEK

Rüyada incir reçeli görmek, evlilik ile ilişkilendirilir. Rüya sahibinin yakın zamanda hayırlı bir kısmet ile tanışacağı ve evlilik yapacağı şeklinde yorumlanır. Farklı rüya tabirlerinde ise, rüyada incir reçelşi görmek, kişinin kazancında başkalarının gözü olacağına delalet eder.

BİRİNE İNCİR VERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada birine incir verdiğini görmek, rüya sahibinin uzun zamandır birlikte olduğu kişi ile yollarını ayıracağına ancak sonradan bu hareketinden dolayı pişmanlık duyacağına delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN