Rüyada kaz görmek ne anlama geliyor? Birçok olumlu gelişmenin habercisi

Rüyada kaz görmek ne anlama geliyor? Birçok olumlu gelişmenin habercisi

Rüyada kaz görmek, ele geçecek para, dostluk, güzel ahlak, bolluk, bereket ve helal kazanç olarak yorumlanır. Beyaz kaz görmek, kaz yakaladığını görmek ve kazla konuştuğunu görmek gibi farklı rüya tabirleri de bulunuyor. İşte, rüyada kaz görmenin anlamı...

Rüyada kaz görmek, ibadetlerine düşkün, ahlaklı, kadir kıymet bilen ve vefalı kişi olarak yorumlanır. Kaz sesi duymak iyi haber alacağınıza işarettir. Kaz eti yediğinizi görmek, yakında iyi bir kazanç temin edeceğinize işarettir. Kaz bulma tutmak veya almak, kârlı bir işe başlayacağınıza, zengin biriyle evleneceğinize, büyük bir mirasa konacağınıza işaret eder.

RÜYADA KAZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kaz görmek, kimi rüya yorumcularına göre, rüya sahibinin etrafında onun malından ve nüfuzundan yararlanmak isteyen kişiler olduğu şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, rüyada görülen kaz, soylu bir aileden gelen, varlıklı ve şöhretli bir kadın anlamını taşır.

Rüyada kaz görmek, başka bir rüya tabirinde ise, varlıklı ve soylu bir aileden gelen, merhametli ve cömert bir erkek adama delalet eder.

RÜYADA BEYAZ KAZ GÖRMEK

Rüyada beyaz kaz görmek, para ve nimet olarak yorumlanır. Rüyada beyaz kaz gören kişi kısmeti açılır kazancı çoğalır ve zengin olur. Aynı zamanda rüyadaki beyaz kaz, zevce, siyah kaz ise, hizmetçi olarak yorumlanır.

RÜYADA KAZ YAKALADIĞINI GÖRMEK

Rüyada kaz yakaladığını görmek, rüya sahibinin yardım seven ancak, hareketlerine ve konuşmalarına dikkat etmeyen dostuna işaret eder. Rüyada kaz yakaladığını gören kişi, maddi kazanç sağlar, eline yüklü miktarda para geçer.

RÜYADA KAZLA KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kazla konuştuğunu görmek, rüyayı gören kişinin zengin bir kadınla yolculuğa çıkacağına ve bu yolculuğun ona çok hayır getireceğine delalet eder. Rüyada kazla konuştuğunu görmek aynı zamanda, erkek olan rüya sahibi için karısı tarafından çok sevileceği ve yüceltileceği şeklinde yorumlanır.

RÜYADA KAZLARIN BAĞRIŞTIĞINI GÖRMEK

Rüyada kazların bağrıştığını görmek, bela ve musibet olarak yorumlanır. Rüya sahibinin dertle ve kederlerle boğuşacağına ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

RÜYADA KAZ SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada kaz sürüsü görmek, eğer sürüdeki kazların sayısı çok ise, bereket, bolluk olarak yorumlanırken, az sayıdaki kaz aileye işaret eder.

RÜYADA KAZ YUMURTASI GÖRMEK

Rüyada kaz yumurtası görmek farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyayı gören kişiye göre, rüyada kaz yumurtası görmek para, şans, itibar, hayırlı bir eş ya da evlada işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin kısa süre içinde hayal ettiği ve emek verdiği işlerde başarıya koşacağı da ifade edilir.

RÜYADA KAZ YAVRUSU GÖRMEK

Rüyada kaz yavrusu görmek bereketi simgeler. Bolluğun ve kazancın habercisi olan bu rüya hayırlara vesiledir.

RÜYADA UÇAN KAZ GÖRMEK

Rüya alimleri tarafından rüyada görülen kaz, rüya sahibi için her zaman hayra alamettir. Rüyada uçan kaz görmek de yine aynı şekilde hayırla yorumlanır. Rüyada uçan kaz paraya, makam mevkiye, şan şöhrete, sağlığa, huzura, berekete ve aile hayatında mutluluğa işaret eder. Bu rüya sahibinin hayatının geri kalan kısmında sıkıntı yaşamadan mesut bir hayat süreceği rivayet edilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN